ANTRACIT posiluje a přidává další projekty

Do portfolia mezinárodní developerské skupiny ANTRACIT patří logistické, výrobní a administrativní projekty na území České a Slovenské republiky.

Další oživení centra Ostravy

V centru Ostravy vyroste kancelářský a rezidenční projekt Polyfunkční dům VÁCLAV. V současnosti probíhá záchranný archeologický výzkum, výstavba bude zahájena začátkem roku 2024. Jako projekt ANTRACIT Lívia vzniknou inteligentní dřevostavby v lokalitě Moravská Ostrava a Přívoz. Další projekt ANTRACIT PorubkaPoint bude od září 2023 využíván jako lezecké centrum HANGAR Ostrava. Brownfieldový projekt ANTRACIT Plzeň (nájemní a skladovací prostory) se rozvíjí v blízkosti hlavního nádraží. V roce 2024 začne rekonstrukce a výstavba. Brownfieldové území ANTRACIT Ústí nad Labem nabídne osm objektů pro výrobu, skladování nebo kanceláře. Nyní se pracuje na jeho komplexní revitalizaci.

Rozvíjí se i development na Slovensku

Na konci ledna 2024 bude gymnastické a parkourové akademii pro děti a mládež předán projekt ANTRACIT Spot v Žilině. Pro druhou etapu projektu ANTRACIT Senec se dokončuje dokumentace pro EIA a územní řízení a výstavba začnou koncem roku 2024. Projekt ANTRACIT Prešov je ve finální fázi napojení na inženýrské sítě. Objekt je vhodný pro skladové haly, showroomy nebo prodejny. 

Více na www.antracitproperty.eu.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *