Multifunkční lobby je ve Vienna House prostorem pro každého

Prostory lobby a vstupních hal hotelů už dávno nejsou jenom o čekání na check-in nebo na taxík. Trendem je společné prostory využívat kreativně a funkčně. V lobby hotelů Vienna House najdete prostor pro zábavu, práci i odpočinek.

Co vás napadne ve spojitosti s hotelem jako jeden z hlavních atributů? Vedle lokality a kuchyně to určitě bude pohodlí. Většina hostů si chce po příjezdu do hotelu hlavně odpočinout po dlouhé cestě. Chtějí se rozkoukat, posadit se, připravit si doklady nebo si dát vytouženou kávu. Příjemná křesla, ambientní hudba, dobré osvětlení a stolky na odložení všeho možného. Tak vypadá pohodlí v lobby podle Vienna House. Rádi si zde dáte sraz s kolegy či přáteli. Můžete tu pracovat, bavit se i kreativně trávit čas. V dnešní době je naprosto zásadní, aby tyto společné prostory byly flexibilní a aby pokryly širokou škálu požadavků.

Coworking přímo v hotelu

„Vnímáme požadavky našich klientů. Hodně z nich chce z různých důvodů pracovat nebo vyřizovat různé záležitosti mimo svůj pokoj. Ať už potřebují více prostoru, změnu prostředí, nebo si k práci chtějí vychutnat kousek koláče. Umístit do lobby coworkingový stůl byl jasný krok správným směrem,“ vysvětluje ředitel Vienna House Diplomat Prague Marek Páleník. Najdete tu dlouhý stůl s výklopnými zásuvkami, lampičkami a pohodlnými židlemi i spoustu dalších koutků k posezení a práci. Samozřejmostí je wifi zdarma, zásuvky na každém kroku a také dva stolní počítače pro všechny případy.

Na kávu i fotbalový zápas

Důležitým prostorem v rámci lobby je samozřejmě bar či kavárna. Je to místo, kde můžete trávit volný čas, setkávat se na pracovní snídaně a obědy nebo si užít příjemný večer u krbu. Nabídka baru proto musí být přizpůsobena všem těmto aktivitám. Je proto nutné na menu zahrnout vynikající kávu, stejně jako třeba skvělé víno i něco na doplnění energie. Specifická je také nabídka jídla, jak dodává Štěpán Sova, ředitel Vienna House Easy Pilsen: „Rychlost, kvalita surovin a jednoduchost jsou základem. Ať už jdete na pracovní oběd, nebo si chcete dát sendvič k odpolední kávě, nemůžete na jídlo čekat hodinu. To se do kavárny v lobby nehodí.“ Pohodlí tu dokresluje příjemný krb obklopený ušáky a barevnými židlemi. Na baru v lobby často najdete širokoúhlé televize nebo promítací plátna. Můžete tu tak sledovat např. velké události jako olympijské hry nebo šampionáty.

Prostor pro všechny

Je vhodné, aby byly prostory lobby bezbariérové, včetně toalet. Hosté s tělesným omezením, nebo třeba rodiče s kočárky a starší lidé by se měli cítit dobře a přirozeně. Vybavení pro děti je dalším pohodlným doplňkem. Kolikrát jste už cestovali s dětmi a potřebovali k tomu minimálně mikrobus? Ve Vienna House jsou na děti připraveni i ve společných prostorách, ať už jde o přebalovací pult, dětské židličky nebo třeba společenské hry k zapůjčení.

Hotely Vienna House jsou flexibilní a otevřené všem. Fungují nyní bez omezení se všemi službami. Chcete vyrazit do Prahy, Plzně nebo někam dál? Podívejte se na www.viennahouse.com.

Redakce VH

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *