Nepřestáváme vyvíjet certifikovaná řešení

Společnost JORDAHL & & PFEIFER Stavební technika, s r. o. vznikla v roce 1998 a zastupuje německé výrobce Jordahl, H-BAU (Pohl-Con) a Pfeifer.

O krátkou bilanci končícího roku 2020 jsme požádali jejího jednatele Ing. Michala Voplakala, Ph.D., MBA.

Jak vidíte ten letošní, hodně jiný rok?

Ohlédnu-li se napříč za velmi různorodými realizacemi – kanceláře a obchody Bořislavka Centrum, lávka ve Svatošských skalách, návštěvnické centrum Bernard či Státní okresní archiv Louny – potvrzuje se, že nejdůležitější je najít kvalitní řešení a včas dodat. Umíme vyjít vstříc potřebám odhlučnění základů, schodišť a výtahů i tepelné izolace balkonů a zavěšení moderních fasád. Máme dlouholeté zkušenosti s realizací tzv. bílé vany, tedy vodonepropustné konstrukce proti spodní i tlakové vodě. Úspěšné jsou na trhu i prvky, které dokážou uspořit podlahovou plochu, jako je např. nosník Hybridbeam. Rozsáhlé výrobní zázemí a neustálý vývoj nám umožňují nalézat řešení, která jsou v konečném důsledku pro investory levnější než tradiční postupy. Přímo na stavbách je nedostatek zkušených pracovníků, a proto se vyplatí šetřit jejich energií. Je potřeba jim dát kvalitní „stavebnici“, s níž budou budovat bezpečněji a rychleji.

Co vám v poslední době udělalo radost?

Když jsem jako člen poroty posuzoval soutěžní dizertační práce pod záštitou České betonářské společnosti a několik z nich bylo tak dobrých, že bych jejich autorům nabídl místo v týmu JORDAHL & PFEIFER, Stavební technika.

Daří se vám neztratit přehled při souběhu mnoha projektů?

Ve spolupráci se společností Syner byly zahájeny práce na výstavbě nového sídla ČSOB v Hradci Králové a minulý týden jsme pokládali nosníky Hybridbeam pro Domov seniorů v Karlových Varech – stačí to jako důkaz? Na závěr bych rád poděkoval všem našim partnerům a popřál jim hodně zdraví a neutuchající energie do dalšího budování!

PR

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *