Vila Clemance – unikátní projekt na pražské Klamovce

Developerská skupina OPBH DEVELOPMENT představila na konci května svůj nový projekt. Vila Clemance na dni otevřených dveří představila zájemcům vzorový designový byt a pochlubila se i ostatními výjimečnými byty.

Třípodlažní vila nabízí celkem šest luxusních bytů s dispozicí 4+kk a 5+kk včetně mezonetu a disponuje rovněž podzemními garážemi. Byty jsou již v nabídce na prodej a jejich dokončení je plánováno na letošní září 2024. Autorem atraktivního projektu v Praze 5, na rohu ulic Podbělohorská a Nad Klamovkou, je architektonické studio ADR a MgA. Aleš Lapka; interiér vzorového bytu navrhla přední interiérová designérka Andrea Hylmarová. Ta pro jeho vybavení vybrala kvalitou i designem nadstandardní prvky.

Prostorné a vzdušné interiéry bytů mají dostatek přirozeného světla a ze všech lze vyjít na soukromou zahradu, nebo mají terasu či terasy. Byty jsou vybaveny podlahovým topením a zdrojem tepla je tepelné čerpadlo země/voda. To čerpá teplo ze čtyř vrtů o hloubce 110 m. Jde o nejúčinnější a také velmi ekologický typ čerpadla, které je v kombinaci s podlahovým topením a stropním chlazením vysoce efektivní. Čerpadlo umí využít až 70 % naakumulovaného tepla z letní sezony pro ohřev zeminy okolo vrtů, které využívá v zimních měsících. Tak je zajištěn maximálně úsporný provoz a minimální závislost na výkyvech cen energií.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *