Víme, kam vyrazit na Den otevřených dřevostaveb 2024

Již 11. ročník Dne otevřených dřevostaveb se uskuteční v sobotu 5. října 2024. Široká veřejnost bude mít jedinečnou možnost zdarma navštívit desítky dřevostaveb po celé České republice. Páteční termín 4. října je letos věnován zástupcům měst, obcí a developmentu.

Na Dni otevřených dřevostaveb se návštěvníci mohou těšit na spoustu inspirace pro plánování svého budoucího domova, jelikož budou přístupné desítky staveb. Akce se koná v sobotu 5. října 2024 od 10:00 do 17:00 a napříč ČR budou k navštívení různé typy dřevostaveb.

„Návštěvníci budou mít možnost prozkoumat bungalovy i patrové domy v různých fázích rozestavěnosti, které představí členové Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). K prohlédnutí budou také hotové stavby, vzorové a referenční domy či výrobní závody prověřených společností. Jedná se o certifikované stavební firmy s letitou zkušeností, které splňují nejvyšší standardy kvality,“ zve na akci ředitelka ADMD Ing. Blanka Nováčková.

Na co se můžete těšit

  • Objevíte precizní práci certifikovaných dřevostavitelů.
  • Získáte cenné technické informace přímo od realizačních firem.
  • Načerpáte inspiraci pro svůj projekt.
  • Seznámíte se s materiály, které jednotliví dodavatelé staveb používají.
  • Zjistíte, jaké parametry a vlastnosti jejich konstrukční systémy nabízejí.
  • Prohlédnete si konstrukci rozestavěných budov či interiér hotových staveb.

Kompletní seznam návštěvních míst a další informace najdete na www.DenDrevostaveb.cz.

TIP pro starosty, zástupce obcí i developery

Den otevřených dřevostaveb není jen o rodinných domech. Svůj prostor dostanou i veřejné stavby ze dřeva, a to v pátek 4. 10. 2024, kdy v několika krajích bude možné navštívit mateřské školky, dům pro seniory a podobné projekty realizované pro obyvatele měst a obcí. Rezervujte si tento termín, navštivte dřevostavby a dejte zelenou projektům ze dřeva. Více informací poskytne konzultant staveb ve veřejném sektoru Ing. Libor Hrubý na tel. +420 773 071 440 či na e-mailové adrese hruby@admd.cz.

Sledujte náš web plný článků a recenzí či videoseriál Země si žádá změnu přístupu ke stavbám. Aktuální dění a další zajímavé informace pro Vás zveřejňujeme na Facebooku, LinkedInu a Instagramu pod účtem ADMD.

Těšíme se na viděnou na některé z otevřených dřevostaveb!

 

O ADMD

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) sdružuje certifikované stavební firmy, které se specializují na dřevostavby. Členové ADMD se zavázali dodržovat nejvyšší standardy kvality dle Dokumentu národní kvality.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *