PSN úspěšně realizuje rezidenční projekty v Praze

I přes komplikovanou situaci na realitním trhu společnost PSN intenzivně pokračuje v realizaci svých rezidenčních projektů. 

Aktuálně má v portfoliu např. čtyři projekty, které vznikají citlivou rekonstrukcí měšťanských a činžovních domů v atraktivních pražských lokalitách. Jsou vhodné pro vlastní bydlení, ale také jako výhodná a dlouhodobá investice. Developer zde navíc nabízí výhodnější úrokovou sazbou hypotéky. Po období pandemie koronaviru, v němž se však byty stále prodávaly a ceny nemovitostí výrazně rostly, loni vše ovlivnila geopolitická situace. Zdražovaly stavební materiály, eskalovaly ceny energií a navíc začala výrazně stoupat inflace. ČNB zvýšila úrokové sazby a nedostupnost hypoték vedla k poklesu poptávky a prodejů nemovitostí. I přes tuto složitou situaci se PSN dařilo jak v prodejích, tak s přípravou a realizací nových projektů. Firma naplňuje své ambiciózní plány a nadále rozšiřuje svůj bytový fond o nové byty v nejzajímavějších lokalitách. Ty dokážou uspokojit požadavky zájemců o nové bydlení, ale zároveň se dostávají i do hledáčku investorů.

Vždy v centru dění

Komornější bydlení v širším centru Prahy nabízí projekt Bydlení Hanusova. Celkem 18 malometrážních jednotek 1+kk a 2+kk se skvěle hodí pro jednotlivce či páry, ale i jako výhodná investice do nemovitosti. Všechny jsou před rekonstrukcí, takže si je mohou noví majitelé zařídit přesně podle svého gusta. V rámci nízkopodlažního domu vzniká zároveň na zahradě příjemný společný prostor, ideální třeba pro letní grilování.

Mezi stanicemi metra Budějovická a Pankrác, kde bytový dům stojí, se nachází vše potřebné pro spokojený život – od širokého spektra restaurací a kaváren přes nákupní možnosti až po sportoviště. Zároveň není problém se metrem za pár minut dostat do centra Prahy. 

Praktické byty poblíž přírody

V klidnější lokalitě s rodinnou atmosférou vzniká projekt Bydlení u Pekáren. V oblíbené Hostivaři PSN připravuje 17 bytů o dispozicích 1+kk až 3+1, z nichž si vybere opravdu každý. Plnohodnotná občanská vybavenost a pestré možnosti sportovního i rekreačního vyžití představují největší lákadlo této čtvrti.

Velký benefit třípodlažního bytového domu představuje velkorysá společná zahrada. Na její zpevněné části mohou budoucí rezidenti v klidu posedět se šálkem kávy a na té nezpevněné se pustit do zahradničení.

Genius loci Břevnova

Nový byt si mohou zájemci o pořízení vlastního bydlení koupit také v lukrativní čtvrti Prahy 6 s nezaměnitelnou atmosférou. V oblasti usedlostí Petynka, Kajetánka a Malovanka ze 17. století vznikl velmi komorní projekt Bydlení Na Petynce, který ve stejnojmenné ulici nabízí byty o dispozicích 1+kk až 3+kk, mezonet v nejvyšším patře a nebytovou mezonetovou jednotku rozkládající se přes tři podlaží.

Třípatrový činžovní dům ve stylu geometrické secese skvěle ladí s útulným charakterem lokality vzdálené asi 2 km od Pražského hradu. Samozřejmostí je výborná dopravní dostupnost a pestrá nabídka volnočasových aktivit – nedaleko projektu leží park Ladronka, obora Hvězda či areály Břevnovského a Strahovského kláštera.

Bydlení kousek od Vyšehradu

V prestižní čtvrti Podolí představuje PSN zajímavou příležitost v podobě 21 bytových jednotek, které uspokojí nároky párů i jednotlivců stejně jako investorský zájem. V pěti podlažích projektu Bydlení Sinkulova jsou dostupné jednotky v oblíbených dispozicích 1+kk a 2+kk. Stav před rekonstrukcí umožní interiér individuálně dotvořit podle vkusu nového majitele.

Bytový dům je situován uprostřed všeho dění, tedy blízko rušného centra, ale zároveň v dosahu klidu přírody. Do centra i ven z Prahy se lze dostat lusknutím prstu stejně tak jako za sportovním vyžitím. Za zmínku stojí místní plavecký stadion, Žluté lázně, ostrov Císařská louka nebo vltavské nábřeží s oblíbenou cyklostezkou.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *