V ČESKÉ REPUBLICE VZNIKLA NOVÁ, ČISTĚ DÁMSKÁ PLATFORMA REALITNÍHO PORADENSTVÍ – ESTATE LADIES

Po mnoha letech vnímání svých protějšků se dvě různorodé ženy rozhodly zúročit získané zkušenosti a přicházejí na trh s ojedinělou platformou – ESTATE LADIES. Jejich mottem je: „Real Estate Passion (Real Estate jako Vášeň)“.

Zakladatelky Estate Ladies kolem sebe mají další skvělé ženy v oboru s vášní pro reality. Právě proto mohou poskytovat služby poradenství i exekutivy opravdu komplexně a především jinak, než je tradiční přístup k Real Estate. “Svět korporátů dobře známe, nic proti němu, ale tomu konkurovat nechceme, nám jde o to, abychom byly klientovi především partnerem a představovaly k tradičnímu způsobu práce i ten neotřelý” shodují se zakladatelky. I proto je nově založená platforma prostorem pro ženy z marketingu, obchodu, práva, správy, ale i designu a realizace, kdy zakladatelky od začátku spolupracují s dalšími velice zkušenými ženami v oboru Real Estate.

Zakladatelky jsou nezávislé a každá tak trochu jiná. Přesto jim to spolu šlape. Estate Ladies si svým neotřelým přístupem již získaly i první významnou zakázku. Jejich symbióza je znát i z jejich vystupování, kdy se spolu u práce rády smějí, navíc mají rozdílné, avšak přínosné komentáře. Svou ženskostí Vás prostě a jednoduše přesvědčí, že není potřeba být neustále korporátní, uhlazená. Přesto dokážou předvést naprosto profesionální výkon a získat pro svou novou roli klienta, když je to třeba. Pořád ale jde o vášeň pro reality a ta s sebou nese ochotu tvrdě si úspěch odpracovat.

Bc. Lucie „LUCY“ Hrdličková, spoluzakladatelka, motorkářka, fotografka

“PR a obchod jsou mi hodně vlastní. Zkušenosti se správou objektů se klientům určitě také sejdou. Navíc se při jednání s nájemci, díky daru výřečnosti, rychle dostanu klientům takříkajíc pod kůži”.

Lucie „LYLU” Forejtová, spoluzakladatelka, designérka, marketingová královna

“Mou vášní je dobrý design a možná i proto mám ráda architekturu a interiérový design. Specializuji se na sociální sítě a fotografii a obojí hodlám pro budovy i klienty využít. Chci obchod pojímat netradičně”.

Estate Ladies pak ještě mají další dvě dámy, a sice Mgr. Zuzanu Strakovou, právní poradkyni a Denisu Nebřenskou, ženu, dodávající do společnosti podporu interiérového řešení pro klienty.

Estate Ladies již svým přístupem získaly první zásadní zakázku, resp. projekt, který  je stejně tak ojedinělý a neotřelý jako jejich platforma, Bastion Florenc.

Ing. Jan Benda, předseda dozorčí rady ČSAD Praha holding a.s. a vedoucí projektu

Bastion Florenc, k tomu poznamenal: „Jsem přesvědčen, že o náš projekt je profesionálně postaráno. Dámy nám na několika věcech již dokázaly, že jim jde zejména o spokojenost klienta. Jsem si jist, že jsou a věřím, že budou perfektním řešením nejen pro náš připravovaný projekt“.

„To, jak komplexní řešení nám bylo velmi jednoduše představeno, jejich cílevědomost a zároveň lehkost, s jakou nám prezentovaly již dopředu profesionálně připravené řešení, bylo jedním z hlavních důvodů, proč jsem se jim rozhodl důvěřovat.“ řekl za ČSAD Praha holding a. s. Ing. Pavel Vráblík, člen představenstva a generální ředitel.

TZ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *