Výtahy Schindler vede v Česku a na Slovensku Branislav Baláž

Změnu na významné pozici hlásí Schindler CZ, a.s., dceřiná společnost mezinárodního koncernu Schindler, který je předním světovým dodavatelem výtahů, eskalátorů a souvisejících služeb. S účinností od 1. listopadu 2020 se jejím předsedou představenstva a zároveň generálním ředitelem stal Ing. Branislav Baláž. Zodpovědný je za aktivity v České republice i na Slovensku. V obou funkcích nahrazuje Dr. Ing. Jána Fabiána, který je zastával v posledních šesti letech.

Branislav Baláž pracuje v Schindleru od února 2018 a z pozice Business Area Director vedl a nadále povede divizi Nové instalace v oblasti jižní a východní Evropy. S nejvyššími manažerskými pozicemi v tomto i dalších oborech má více než dvacetileté zkušenosti, které sbíral ve velkých mezinárodních firmách (Panasonic, Hilti, Goodyear a KONE), a to i v zahraničí (Rusko, Ukrajina, Thajsko, Austrálie).

„Svět se mění a spolu s ním i zákazníci a jejich potřeby a požadavky, jimž musíme dostát. Naším cílem je zákaznické očekávání nejen naplnit, ale předčít. Proto se dlouhodobě věnujeme jak zlepšování nabízených služeb, tak vývoji zařízení, která dále posouvají úroveň bezpečnosti i pohodlí, aktuálně například za využití možností spojených s digitalizací a konektivitou. Velkou roli přitom hraje i ohled na životní prostředí. Na všechny tyto aspekty se i nadále zaměříme, a to za maximálního využití nadnárodního zázemí a know-how skupiny, které jsou velkým přínosem pro nás i naše zákazníky v Česku a na Slovensku,“ říká Branislav Baláž.

Schindler patří k lídrům na českém i slovenském trhu. Celosvětově pak řešení této značky v oblasti mobility přepraví denně více než 1,5 miliardy osob. Úspěch koncernu Schindler Group se opírá o práci více než 60 000 zaměstnanců ve více než stovce zemí.

Podrobnější informace o společnosti Schindler CZ a.s. najdete na www.schindler-cz.cz

Další informace poskytnou: Linda Mauerová, PR manažerka, tel.: 775 108 467, e-mail: linda.mauerova@seznam.cz

Markéta Macháčková, Marketing & Communication Specialist, Schindler CZ, a. s., e-mail: marketa.machackova@schindler.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *