Nad projektem Rezidence Maroldka od PSN vlaje glajcha

Společnost PSN úspěšně dokončila hrubou stavbu projektu Rezidence Maroldka v Praze 4 – Nuslích. Z 38 jednotek jich aktuálně ke koupi zbývá posledních sedm. K některým z nich náleží také soukromá střešní terasa. V budově současně vznikají čtyři retailové prostory a rovněž společná vyhlídková terasa. Kolaudace je plánována na polovinu roku 2025.

Projekt Rezidence Maroldka dosáhl milníku hrubé stavby. Po dokončení železobetonové konstrukce se nyní práce přesouvají do interiéru, kde probíhá například instalace topení a rozvodů elektřiny. Dojde také k osazování oken a začnou práce na fasádě.

V novostavbě vzniká dohromady 33 bytů a 5 ubytovacích jednotek o dispozicích 1+kk až 3+kk a velikostech od 27 do 74 m². K některým náleží balkon či terasa, ke všem pak sklep nebo sklepní kóje. Samozřejmostí je dostatek garážových stání. Chybět nebude ani nabíjecí stanice pro elektromobily. Příjemným místem k odpočinku a sousedskému setkávání se stane společná střešní terasa.

„S dokončením hrubé stavby jsme dosáhli významného milníku a těší nás, že se projekt setkal s tak pozitivním ohlasem. Zbývá nám už jen pár posledních volných jednotek, což svědčí o velkém zájmu a atraktivitě této lokality. Věříme, že se nám podařilo skloubit elegantní design s praktickými detaily, což ocení nejen singles a mladé páry, ale i rodiny hledající kvalitní bydlení v metropoli,“ komentuje ředitel rezidenčních projektů PSN Jaroslav Macháč.

Moderní bytový dům o jednom podzemním a šesti nadzemních podlažích, jehož návrh pochází z pera studia Ofstone, je citlivě zakomponován do blokové zástavby oblíbené městské části Nusle. Lokalita nabízí harmonické spojení klidného bydlení a dynamického městského života. Oblast se pyšní množstvím stylových kaváren, bister, pekáren, farmářských prodejen a různých obchodů. Sousední čtvrť Vršovice rovněž láká na pestrou nabídku zábavy, kultury, sportu, vzdělávání a gastronomických zážitků. I centrum města je snadno dostupné – tramvajová zastávka Horky je vzdálena jen 5 minut chůze a cesta na nádraží Vršovice trvá 10 minut. Do nákupního centra Arkády Pankrác lze autem dojet za pouhých 7 minut.

Budoucí rezidenti si mohou užívat přírodu v nedalekých parcích Grébovka a Folimanka. Park Jezerka, který se nachází do 10 minut chůze, nabízí nejen odpočinek v přírodě, ale také kulturní zážitky v Divadle Na Jezerce.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *