Prodej dalších bytů v Arcus City zahájen

V rezidenčním projektu Arcus City v Praze – Řeporyjích spouští společnost UBM Development Czechia prodej dalších bytů v centrální části projektu.

V nabídce je 63 moderních bytů a zároveň několik obchodních jednotek vhodných pro malé obchody či služby. Výstavba byla zahájena v srpnu 2022 a její dokončení je plánováno na prosinec 2024. Prodej zajišťuje realitní kancelář Lexxus Norton.

Bytový dům se třemi věžemi G, H, I obsahuje pestrou nabídku bytů v dispozicích 1+kk až 4+kk a o velikostech od 38,9 m2 do 101 m2. Každá jednotka má prostorný balkon, terasu nebo předzahrádku. Byty jsou nadstandardně vybaveny velkoplošnými dřevěnými okny a dřevěnými podlahami. Samozřejmostí jsou sklepy a parkovací stání v suterénu budovy.

„Pořízení vlastního bydlení se pro mnoho zájemců stává stále složitější vzhledem k současné situaci spojené s rostoucími úrokovými sazbami hypoték. Díky spolupráci se společností Hypoasistent máme možnost získat financování koupě bytu za výhodnějších podmínek,“ říká Alice Slámová, marketingová a obchodní ředitelka společnosti UBM Development Czechia. A doplňuje: „Abychom našim klientům usnadnili důležité životní rozhodnutí, nabízíme při koupi nemovitosti možnost využití platebního kalendáře. Zájemce zaplatí 15 % z kupní ceny na začátku, za rok zaplatí 5 % a 80 % uhradí až po dokončení bytu, to vše bez navýšení kupní ceny.“

UBM při výstavbě dbá rovněž na životní prostředí a bytový dům realizuje s ekologickou certifikací BREEAM. Certifikace zahrnuje standard postupů v oblasti navrhování budov s důrazem na trvalou udržitelnost a je praktickým měřítkem k popisu vlivu budovy na životní prostředí a úspory energií. Ze 150 bytů první etapy, jejíž kolaudace se plánuje na druhou polovinu roku 2023, zbývají v nabídce pouze čtyři. UBM v třetí etapě nabídne 62 bytů a 10 rodinných domů, přičemž bytové domy postaví částečně v kombinaci dřeva a jiných stavebních materiálů.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *