Česká Společnost Realitní vstupuje na trh

Česká Společnost Realitní navazuje na dlouholetou činnost Realitní společnosti České spořitelny, která ukončila služby. Sdružením poboček z celé republiky vzniká Česká Společnost Realitní s.r.o. Stojí za ní osoby, kterým dáváte důvěru při prodeji a nákupu nemovitostí stejně jako při sjednání financování už téměř 20 let. Česká Společnost Realitní bude nadále poskytovat špičkový servis klientům při prodeji či pronájmu nemovitostí.

Vznikla tak unikátní obchodní síť, která podléhá řízení mateřské společnosti, kterou vlastní majitelé jednotlivých kanceláří. Pobočky naleznete ve všech krajích, stejně jako zkušené realitní makléře, kteří pokračují v budování dobrého jména firmy. Osamostatněním získává společnost novou dynamiku, která jí umožňuje rozšířit služby klientům a zavést moderní způsoby prezentace.

Česká Společnost Realitní zajišťuje nejen komplexní služby při prodeji nemovitostí, ale i finanční servis. Díky dlouholetým zkušenostem a úzkou spoluprací s předními finančními institucemi dokáže zajistit pro klienty výhodné financování.

Česká Společnost Realitní vstupuje do nové éry a těší se na budoucí spolupráci s klienty i obchodními partnery.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *