Scott.Weber Workspace výrazně expanduje.

Scott.Weber Workspace výrazně expanduje. Vstoupí do nových budov v Praze, Ostravě a Brně a otevře 16.500 m2 nových kanceláří pro více než 2 000 lidí

 Letos na podzim rozšíří své prostory na stávající lokalitě Churchill u pražského hlavního nádraží, přičemž využije prostory společnosti Deloitte, a na začátku roku 2025 na lokalitě DOCK v Praze 8. Příští rok také otevře nové servisované kanceláře a coworking v prémiové novostavbě PernerKa v pražském Karlíně a v inteligentní budově ORGANICA v Ostravě, v roce 2027 pak v exkluzivní lokalitě Dornych u brněnského hlavního nádraží. Scott.Weber Workspace tak bude provozovat již 17 center, ve kterých kombinuje prvotřídní pracovní prostředí s širokou škálou služeb inspirovaných standardy špičkových hotelů, čímž pro uživatele kancelářských prostor poskytne komplexní pozitivní zkušenost.

Trh flexibilních kanceláří zahrnuje 146 000 metrů čtverečních pronajímatelné plochy, z toho Scott.Weber Workspace s novými lokalitami poskytuje 58 000 metrů čtverečních. „Na sklonku roku 2022 jsme oznámili, že chceme mít 50 % trhu flexibilních kanceláří. Tomuto kroku jsme nyní na dosah – do konce roku plánujeme podepsat ještě další tři výjimečné lokality flexibilních kancelářských prostor a coworkingu, které představují dodatečných 12 500 metrů čtverečních. Tím Scott.Weber Workspace naroste na 20 lokalit o celkové pronajímatelné ploše přesahující 70 000 m2,“ komentuje vývoj Adam Zvada, CEO a zakladatel Scott.Weber Workspace s tím, že společnost na začátku roku měla 33% tržní podíl.

Scott.Weber Workspace, přední poskytovatel prémiových kancelářských prostor v České republice, prošel dynamickou transformací, která reflektuje měnící se potřeby moderního pracovního světa. „Před covidem jsme byli poskytovatelem prémiových prostor pro společnosti všech velikostí a různých pracovních stylů,“ říká Zvada.

Nyní v roce 2024 Scott.Weber Workspace zahajuje přechod na lifestyle hospitality společnost. Díky kombinaci prvotřídního pracovního prostředí a služeb inspirovaných standardy špičkových hotelů umožňuje Scott.Weber Workspace svým klientům vytěžit maximum z každého pracovního dne, a to jak v profesním, tak osobním životě.

„Jsme tvůrci nejlepších pracovních dní a inspirativního prostředí, kde jsou lidé vždy na prvním místě. Pokud jsme schopni zlepšit zážitek z práce, zlepšíme i kvalitu života,“ věří Zvada. Tento nový přístup zahrnuje nejen základní funkční aspekty, jako je pohodlné a esteticky příjemné prostředí, ale i přátelské a profesionální přivítání, personalizované služby a širokou škálu vybavení, které podporují produktivitu a wellbeing zaměstnanců.

„Obliba servisovaných kanceláří a coworkingu roste, a proto se tyto prostory postupně stávají nedílnou součástí všech našich administrativních projektů. Jejich výhodou je kreativní pracovní prostředí, flexibilita i možnost relaxace a setkávání. Scott.Weber Workspace se v této oblasti stal naším blízkým obchodním partnerem, jejich vizi konceptu coworkingových prostor flexibilních kanceláří důvěřujeme. Jsme proto opravdu rádi, že na spolupráci v našem pražském projektu DOCK můžeme navázat i v chystaném brněnském projektu Dornych a věříme, že tuto spolupráci budeme rozvíjet i nadále,“ říká Simon Johnson, ředitel společnosti Crestyl, která je developerem projektu Dornych.

Scott.Weber Workspace se kromě toho rozšiřuje i na stávajících lokalitách. Právě v lokalitě DOCK v Praze 8, která je nyní tři měsíce po otevření zcela zaplněna, bude společnost expandovat a od února 2025 nabídne dalších 828 metrů čtverečních k užívání.

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *