Vpuťte do šatníku léto s doplňky od Kipling

Léto přináší mnoho nového – nová setkání, nové zážitky… a také nové módní kousky do vašeho šatníku! Značka Kipling se rozhodla zpestřit vaše letní outfity řadou jedinečných doplňků v neotřelých barvách, které na vás dýchnou atmosféru plnou hřejivého slunce. Popusťte uzdu fantazii a vydejte se vstříc opravdovým prázdninovým dobrodružstvím!

 

Modrá je barvou moře, ale i blankytné oblohy. Odstín Wave blue si našel místo i v nových doplňcích Kipling, kde zdobí řadu městských batůžků, organizérů do kabelek, ale i malých crossbody kabelek a rozměrnějších tašek, které vám umožní uschovat na cestách všechny každodenní nezbytnosti. Pokud toužíte po něčem extra, pak sáhněte po batikovaném modro-bílém vzoru pro léto jako stvořeném.

 

 

 

 

 

Batika provází také novou kolekci Beach, v níž najdete jak plážovou tašku, tak i batoh či ledvinku, kterou lze nosit i stylově jako crossbody kabelku. Červeno-bílé ladění je poutavé a v kombinaci s provázky vytváří velmi neotřelý vzhled. Stačí už jen sbalit deku s knížkou a hurá k vodě!

 

 

A nakonec je tu motiv, jemuž neodolá žádný milovník prosluněných měsíců. Palmové listy zdobí nejen tašky a kabelky, ale rovněž i batohy, s nimiž se můžete bez obav vydat prozkoumávat nová místa.

 

 

 

 

www.kipling.cz

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *